Een actieve meivakantie voor kinderen

In de meivakantie konden kinderen van 2 t/m 14 jaar ruim een week lang verschillende sportieve en culturele activiteiten doen. In totaal hebben zo’n 350 kids deelgenomen aan activiteiten als: ‘Waterspektakel’, ‘Speurtocht Ontdek je Stad’ en ‘Klim & Play’. De combinatiefunctionarissen van SenW organiseerden de events in en rondom de Gemeente Leidschendam-Voorburg, in samenwerking met Goed Bezig! Het spektakel werd mede mogelijk gemaakt door het Van Ravesteynfonds.

Op donderdag  6 mei gingen 74 kinderen het water op bij Stompwijk voor de Sport & Sup. Eerst werd er gesupt op het water en daarna gingen ze verschillende sportactiviteiten doen op het sportveld. Supbinckies verzorgde mede de organisatie en hiermee werden de Meivakantie activiteiten afgesloten.

Door slechte weersomstandigheden konden een aantal activiteiten niet doorgaan. Deze activiteiten worden op een later moment ingehaald, de deelnemers zijn hierover geïnformeerd. De organisatie kijkt met plezier terug op een geslaagde week. Ondanks het minder goede weer hebben deelnemende kinderen een leuke en actieve vakantie gehad.