Wandeltoch 1e pinksterdag gaat door

Beste wandelaars

Hartelijk welkom bij de 9e Rondom Stompwijk, de virtuele wandeltocht van de IJsclub Nut en Vermaak. Wilt u op zondag 23 mei a.s.  een van de afstanden meewandelen, schrijft u zich dan zo snel mogelijk digitaal in. Want vol is vol.

Vanaf vandaag kunt u zich via onderstaande link aanmelden https://inschrijven.nl/form/2021052351181-nl

U kunt alleen mee doen als u zich digitaal heeft aangemeld, ter plaatse inschrijven is NIET mogelijk. Bij het inschrijven kunt u kiezen uit de volgende afstanden; 40 km, 30km, 20km, 15km en 7,5km. Tevens wordt er gestart in blokken van 30 minuten, deze kunt u ook vinden op de inschrijfformulieren. U dient zich aan de gekozen starttijd te houden.   

Als organisatie houden we ons (corona!) strikt aan de geldende regels en wij gaan er vanuit dat de deelnemers hetzelfde doen.

We hebben de procedure bij de startplaats (De Bles) zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Er is ‘eenrichtingsverkeer’ en ter plaatse is het een kwestie van de startkaart ophalen. Tijdens het ophalen van de startkaart geldt een mondkapjesplicht en kunt u uw handen desinfecteren. Ook kan de route digitaal opgehaald worden middels een QR-code. De wandelroutes kunnen alleen op 23 mei gelopen worden, de route gaat op sommige plekken over weilanden, de eigenaren hebben toestemming gegeven om alleen op 23 mei aanstaande hier te wandelen.

Veel wandelplezier  en denk aan alle geldende regels aangaande COVID-19. Voor andere informatie kunt een e-mail sturen naar:

info@ijsclubstompwijk.nl

 

Een gedachte over “Wandeltoch 1e pinksterdag gaat door”

Reacties zijn gesloten.