Buurtbieb in het Paddemoes

Jullie hebben ze misschien al zien staan: de palen bij onze brug. Wat zou het worden, wat gaan ze doen? Sinds zaterdag hebben jullie kunnen zien, waarvoor deze palen bedoeld zijn: een buurtbiebje.

Dankzij Vlietwensen heb ik deze bieb aan kunnen schaffen: zonder Vlietwensen geen buurtbieb. Dus, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage. Tevens wil ik Elly de Waal bedanken voor het opfleuren van ons buurtbiebje. Zonder haar, had hij er niet zo gezellig uitgezien. Ze is nog niet helemaal klaar, want ze gaat ook nog iets prachtigs voor de achterkant maken, zodat ook deze kant er wat fleuriger uit zal zien.

Sinds gisteren, staan er ook boeken in, die je kan lenen, meenemen, je mag er iets anders voor in de plaats zetten, er is van alles mogelijk. Heb je gekeken en zegt je, er zit niets van mijn gading bij, laat het dan even weten, dan kan ik het aanbod wellicht aanpassen. Als je een bezoekje hebt gebracht aan de bieb, lijkt het mij zo gezellig, als je even aanbelt, dan zet ik een bakkie koffie of thee zo je wilt. Onder het genot van ons bakkie, kunnen we even een praatje maken.

Je bent van harte uitgenodigd om gebruik te maken van: De Padde-bieb

Ik zal ook zwerfkeitjes in de Padde-bieb neerleggen. Deze mag u meenemen, houden of ergens anders verder laten zwerven.

Hopelijk tot snel, met een boek of bij de koffie,

Trees van Velzen