The Sportlight

Het ziet er naar uit dat wij weer voorzichtig kunnen toewerken naar het (gedeeltelijk) heropenen van onze sportvereniging. Uiteraard gaat dit allemaal stap voor stap. Maar zoals gezegd tijdens de persconferentie: “Het belooft een mooie zomer te worden!”

Het zijn de laatste loodjes waarin wij ons bevinden. Laten we hopen dat we weer snel onze (sport)activiteiten volledig op onze vereniging kunnen hervatten. Verderop in deze nieuwsbrief de huidige stand van zaken.

Opslagruimte in gebruik genomen

Ter hoogte van het handbalveld is een nieuwe opslagruimte gebouwd. Onze dank gaat uit naar de stichting Stompwijk ’92 die hierin een grote rol heeft gespeeld. De opslagruimte was hard nodig.

Er kunnen wel wat dingen gebeuren. Het repareren/vervangen van doelnetten, het schoonmaken van reclameborden, de dug- outs en het complex of het verwijderen van onkruid. Vele handen maken licht werk en zeg nou zelf: We willen toch allemaal dolgraag weer starten op een schoon en mooi complex.  Dus leden, vrijwilligers of supporters van Stompwijk ’92 meld je aan! Uiteraard op 1,5 meter afstand en volgens de geldende corona maatregelen.

Opening kantine/terras:

Er bestaat, zoals de reglementen er nu uit zien, enige ruimte om het terras te openen bij de kantine. Het bestuur heeft er voorlopig voor gekozen om in dit huidige seizoen het terras gesloten te houden. Wij hopen in het nieuwe seizoen weer gebruik te maken van het terras als de reglementen meer ruimte bieden. Het bestuur voorziet lastige uitdagingen in het handhaven van de regelementen. Om alles duidelijk en eenduidig te houden is deze beslissing genomen.

Gebruik van het sportcomplex gedurende de zomer:

Het bestuur geeft toestemming om gedurende de zomerstop het sportcomplex te blijven gebruiken. Dit binnen de geldende corona maatregelen. Maak hier als team vooral gebruik van! Dit is wel onder voorbehoud van eventuele onderhoudswerkzaamheden die de gemeente Leidschendam-Voorburg mogelijk kan gaan uitvoeren op ons complex.

Terugblik op de vriendjes en vriendinnetjes week!

Wat was het een geslaagde actie! Er waren veel vriendjes en vriendinnetjes meegekomen om bij ons te komen sporten. Er was zelfs een cameraploeg van Midvliet FM aanwezig. De vriendjes en vriendinnetjes hebben kennis mogen maken met het sporten bij onze vereniging. De eerste aanmeldingen zijn dan ook al binnengekomen. Dank aan de trainers en begeleiders om voor iedereen te zorgen deze trainingen. Wil je lid worden of wil je nog een aantal proeftrainingen meedoen? Meld je aan via onze website www.stompwijk92.nl