De Bibliotheek aan de Vliet bedankt trouwe leden

Vorig jaar en begin dit jaar waren de bibliotheken helaas
lange tijd voor bezoekers gesloten vanwege de coronamaatregelen. Ondanks de sluiting bleven de meeste leden de
bibliotheek trouw. Zij verlengden hun abonnement en maakten massaal gebruik van de afhaalbibliotheek. Nu de bibliotheken weer open zijn, is het tijd om de trouwe leden te bedanken. Ook nieuwe leden krijgen een cadeau in de vorm van een gratis proefabonnement.

Positief
De belangstelling voor de afhaalbibliotheek was erg groot. Tot aan de laatste dagen van de afhaalbibliotheek, in mei, zijn er ruim 15.000 pakketten besteld. De leden van de bibliotheek waren erg positief over de afhaalbibliotheek.
Dat blijkt uit de vele reacties en de attenties die we ontvingen.

Trouwe leden bedanken

Op 20 mei openden de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg weer de deuren. Wij zijn erg blij onze bezoekers weer te mogen begroeten.

De coronamaatregelen vroegen in het afgelopen anderhalf jaar veel van ons en onze leden. Daarom willen wij onze trouwe leden bedanken voor hun steun met een verkoelend cadeau. Leden van 18 jaar en ouder van de Bibliotheek aan de Vliet kunnen vanaf maandag 21 juni een unieke, gratis waterfles (600 ml) ophalen bij de informatiebalie.

Nieuwe leden

Voor nieuwe leden hebben we een speciale aanbieding. Iedereen die tot en met 31 augustus lid wordt van de Bibliotheek aan de Vliet krijgt eerst een proefabonnement van 3 maanden. Daarna wordt het abonnement omgezet in een betaald jaarabonnement. En kun je dus 15 maanden genieten van alle voordelen van de bibliotheek: gratis lenen, gratis verlengen, gratis reserveren, gratis e-books lenen en korting op activiteiten.