IJSCLUB ‘NUT EN VERMAAK’

Nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur

Nog iets meer dan een maand wachten, dan openen de verschillende ijsbanen in onze regio weer hun deuren. Ook in het nieuwe seizoen zal de IJsclub weer actief zijn in organiseren van schaatslessen, trainingen en wedstrijden voor jong en oud.

Heb je door het natuurijs de smaak van het schaatsen te pakken gekregen en wil je je techniek en snelheid verder verbeteren dan biedt de IJsclub je verschillende mogelijkheden om in groepsverband te trainen.

Op de Uithof hebben we trainingsgroepen op woensdagavond en maandagavond voor senioren.

Ben je beginner, maar beheers je wel de basistechniek dan kun je woensdagavond aansluiten bij de groep van Wim de Groot.

Ben je al meer ervaren dan zou je kunnen aansluiten bij de groep op maandagavond of op woensdagavond.

Voor echte beginners (senioren) zijn er op de Uithof binnen de IJsclub geen mogelijkheden. Het advies is om in dat geval contact op te nemen met de schaatsschool op de Uithof.

De jeugd vanaf 6 jaar kan voor schaatslessen terecht in de ijshal Leiden, waar op donderdagavond een groep enthousiaste trainers klaar staat om de juiste schaatstechniek bij te brengen.

Het inschrijfformulier en verdere informatie over het schaatsen vind je op de site van de ijsclub: www.ijsclubstompwijk.nl.

Namens IJsclub Nut en Vermaak, Tom de Haas