Dorpspunt start activiteiten weer op!!!!

Na een lange tijd van onzekerheden gaan langzaamaan de activiteiten in het Dorpspunt weer van start … Daar zijn we erg blij mee, want het is nodig.  Het valt soms niet mee om die stap te zetten.  Met de corona is er ook een zekere gelatenheid over ons heen gekomen. Na ruim 1,5 jaar welles en nietes is dat ook wel een beetje begrijpelijk. Maar eenmaal de stap gezet gaat het vast allemaal weer goedkomen. 

Onderstaand een overzicht van wat er allemaal weer van start gaat.

School 30 augustus

De school gaat weer beginnen vanaf  30 augustus, wat natuurlijk ook meer leven geeft rondom het gebouw. 

Biljarten wedstrijdverband vanaf 9 september

Ook mogen we een nieuwe activiteit toevoegen aan het lijstje. Vanaf donderdagavond  9 september 19:00u start de Biljartclub in de Leidsche Competitie haar wekelijkse wedstrijden in het Dorpspunt.

Biljarten voor de lol vanaf 8 september

En misschien wilt u zelf ook wel eens een biljartje leggen. Kom dan vanaf woensdag 8 september tussen 10.00u en 12.00u  of tussen 14.00u en 16.00u  eens kijken.  2e bakkie koffie/thee gratis. Wij zoeken hiervoor nog vrijwilligers, die in het Dorpspunt willen helpen.

Yoga vanaf maandag 6 september

Misschien een beetje onderbelicht, maar voor yoga kunt u zich bij Jeanet van de Korput aanmelden. Dit is uiteraard wel beperkt i.v.m. coronamaatregelen maar kan heel goed. Jeanet start 6 september weer om 20:00 u.  Voor nieuwe mensen is er een gratis proefles.

Schilderlessen vanaf woensdag 1 september

Altijd al een penseel willen vasthouden? Dat kan weer op woensdagmiddag om 14:00 u. Onder de leiding van Wies van Etten worden de mooiste schilderijen gemaakt.

Hobbyclub voor kinderen 6 tot en met 11 jaar vanaf 7 oktober

Nicoline Romijn doet al jaren met kinderen leuke dingen maken op allerlei gebied. Elke donderdag van 18:45 tot 20:00 uur. 

Tot zover de activiteiten die weer gaan starten

De Buitenschoolse opvang en De Dorpsketting draaiden gedurende de corona tijd nagenoeg continue door en de Fanfare(les)  is vorige week weer gestart.

Zo ook Elly de Waal met haar creatieve ideeën van vogelhuisjes maken, fietsen en stoelen verven. De activiteiten waarbij grotere groepen aanwezig zijn laten nog even op zich wachten.  We sporen hen wel aan om te kijken of er in kleiner verband toch wat mogelijk is.

Het Dorpspunt is er immers voor iedereen en alleen is maar alleen …

Misschien heeft u een idee voor een andere of nieuwe activiteit, neem dan even contact met mij op.

Ook als u op de een of andere manier in het Dorpspunt wil ondersteunen bij activiteiten, laat het ons weten.

Dat kan via de Whats app 06 25004605

of via de email dorpspunt@stompwijk.nl 

Namens Dorpspunt, Leo Oliehoek