Kids beleven een fantastische en actieve zomervakantie

Ruim 800 kinderen hebben deze zomervakantie deelgenomen aan de Zomervakantieactiviteiten.  Tussen 17 juli en 28 augustus konden kids tussen nul en twaalf jaar meedoen aan 23 verschillende sportieve en culturele activiteiten; zo konden ze o.a. meedoen aan Kinderkookcafe, Suppen, Zomercircus, Sport & Play, Beweegkriebels Festival, Schilderen met de Bloemenfee, waterspelen en de Vliet Clean Up. De events vonden plaats in en rondom de Gemeente Leidschendam-Voorburg op locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Museum Swaensteijn, Playgrounds Prinsenhof en Corbulopark, EHC, Skatepark, Stompwijk’92 en Buitenplaats Molenwei.

De organisatie kijkt vol trots en met plezier terug op een geslaagde zomervakantie. Ondanks het wisselende zomerweer hebben deelnemende kinderen een leuke, leerzame en actieve vakantie gehad. De activiteiten zijn tot stand gekomen in succesvolle samenwerking met de volgende partners: LVP, Isabel van Duijne, Stapfoods, Kickuh Coaching, Elly de Waal, Supbinckies, Ren4Sport, Naar Buiten!, No Kachi, Buitenplaats Molenwei, Roos Springkussens, De Mobiele Kunstbrigade, KarinTinTin, CircusKabel, Batuque Capoeira Holland, Scouting Hubertus Brandaan en Huygens Lab.

De volgende quotes geven een mooie impressie van het alom aanwezige enthousiasme bij de deelnemers:

“Wat een geweldige activiteiten organiseren jullie. Het zijn er echt veel en er is echt overal aan gedacht. Ook een professionele organisatie, mijn complimenten.”

“Wij hebben drie heel blije en uitgeputte kinderen terug gekregen vanmiddag. Ze vonden het tof en hebben met enthousiasme over de experimenten en het suppen verteld. Hartelijk dank voor al jullie moeite en inzet! Dit wordt enorm gewaardeerd! Wij verheugen ons op de volgende keer.”

“wat een leuke combinatie tussen sport en knutselen, de jongens hebben het leuk gehad.”

Sport en Welzijn organiseerde de bezigheden in samenwerking met Goed Bezig!. Daarnaast waren er ook activiteiten die werden georganiseerd door partner organisaties, waaronder Stichting IBCE, Musea Huygens Hofwijck & Swaensteyn, Stadstuin Rusthout, Ruud Muller Dojo, Jonge Helden en Open Monumentendag. Het zomerse spektakel werd mede mogelijk gemaakt met steun van het Van Ravesteynfonds.