Lege plek weer opgevuld

Zoals u vorige week in de Dorpsketting heeft kunnen lezen, heeft Agnes besloten om haar functie als secretaris neer te leggen. Deze week kan ik u melden, dat wij een nieuwe secretaris hebben kunnen vinden. Velen van u zullen haar kennen: Astrid Hilgersom. Zij is lector in onze prachtige kerk, directiesecretaresse en kent als zodanig de klappen van de zweep. Voor degenen, die Astrid niet kennen: zij zal zich volgende week, in de Dorpsketting aan u voorstellen. Wij zijn ontzettend blij, dat wij de leeggekomen plek, zo snel hebben kunnen opvullen.

14 September is/was er weer een persconferentie en de verwachting is nu, dat de 1,5 meterregel zal verdwijnen. Per wanneer is mij nu nog even onduidelijk, maar mocht het zo zijn, dat deze binnenkort ingaat, dan zullen wij onze eerste soosmiddag houden op dinsdag de 28e. De bedoeling is, dat we dan een gezellige middag zullen gaan hebben, een middag om eens even lekker bij te kletsen met iedereen én zoals vanouds een potje te klaverjassen, rummicubben én prachtige kaarten te maken.

Ook niet-leden zijn op deze middag van harte uitgenodigd, kom gerust een kijkje nemen, deel mee in de gezelligheid van deze middag, doe een indruk op hoe het er bij ons nu (én elke dinsdagmiddag) aan toe gaat.

Trees van Velzen, voorzitter