Sporten uitproberen tijdens de nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek van 17-26 september organiseert SenW leuke, sportieve activiteiten voor jong en oud. Zoals de 10@10 challenge op diverse basisscholen, Nostalgie langs de Vliet, een EHBO cursus en webinars voor sportverenigingen.

Bij de 10@10 challenge, op woensdag 22 september, ontdekken kinderen in 10 minuten 10 verschillende sporten met bekende Nederlandse topsporters. Nostalgie langs de Vliet, op vrijdag 24 september, is een actieve wandeling rondom het platteland van Stompwijk voor vitale 55-plussers. Voor sportverenigingen zijn er van 20 t/m 23 september interactieve Webinars met thema’s als duurzame accommodatie, kansen voor 50+ Sport, gezonde sportomgeving, clubkadercoach, sociale veiligheid, positief coachen, welkom op de club en open & veilige sport voor iedereen.  De EHBO cursus met het thema ‘ouderen’ wordt op maandag 20 september gehouden.

Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan via:

www.senw-lv.nl/sport-en-cultuurkaart/sport/sport-evenementen.

Sport en Cultuurkaart

De Nationale Sportweek geeft het startschot voor een sportief jaar. Met de Sport en Cultuurkaart kunnen inwoners het hele jaar door verschillende sporten uitproberen. Via de website van Sport en Cultuurkaart kun je gemakkelijk een gratis proefles aanvragen en in contact komen met sportverenigingen en sportaanbieders.

Welke sport ga jij deze week uitproberen?

De Sport & Cultuurkaart is er voor jong en oud dus bekijk snel het aanbod op www.sportenculltuurkaart.net en meld je aan voor een gratis kennismaking!

Sport doet iets met je.