Even voorstellen

Zoals Trees van Velzen vorige week al aan heeft gekondigd, stel ik me hierbij voor als nieuwe secretaris van Ouderen Soos Stompwijk. Mijn naam is Astrid Hilgersom, ik ben geboren en getogen in Utrecht, maar ik woon inmiddels bijna 40 jaar in Stompwijk. Ik ben getrouwd met Peter Hilgersom en we hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen. In het dagelijks leven ben ik directiesecretaresse bij een thuiszorgorganisatie in Zoetermeer. Werk dat ik met heel veel plezier doe. Ik ben 58 jaar en ik heb nog niet veel ervaring met de activiteiten van de OSS. Dat gaat natuurlijk vanaf nu veranderen. Omdat ik nog werkzaam ben, zal ik niet altijd aanwezig zijn op de dinsdagmiddag bij de activiteiten. Dat is iets voor de toekomst. Ik moet me nu eerst de gang van zaken eigen maken maar de overige leden van het bestuur hebben toegezegd me hierbij te ondersteunen. Ik ga met veel plezier aan de gang, ik heb er zin in!

Astrid Hilgersom, secretaris

Astrid, namens ons hele bestuur en onze leden, van harte welkom bij de club, we hopen, dat wij héél lang van jouw kunde gebruik mogen/kunnen maken.

Zoals u vorige week heeft kunnen lezen, starten wij volgende week, de 28e, weer met onze activiteiten. Wij zijn daar ontzettend blij mee, maarrrrrrrrrrrrrr: er zijn natuurlijk nog steeds regels waar u én wij ons aan moeten houden.  Zo dient u bij binnenkomst uw vaccinatiebewijs te overleggen aan ons. Bent u niet gevaccineerd, dan moet u een negatieve GGD-coranatest kunnen overleggen. Zonder kunt u helaas niet deelnemen. Wij hebben deze regels niet verzonnen, maar moeten deze wel uitvoeren, hoe moeilijk wij dit ook vinden.

Wij gaan er een bijzondere 1e Soosmiddag van maken. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd, leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom, mits er aan bovenstaande regels voldaan wordt.

En uiteraard geldt ook:

dat deelname voor eigen risico is.

Wij hopen op een enorme opkomst.

Trees van Velzen, voorzitter