Fanfare Juliana zoekt muzikanten

Fanfare Juliana timmert al meer dan 100 jaar aan de weg. Dit is vol te houden omdat de fanfare steeds maar haar tijd meegaat. Waren in vroegere tijden de concoursen belangrijk, ligt nu het accent op beleven wat met elkaar muziek maken betekent. Muziek maken is eigenlijk een must. Erik Scherder (bekende hoogleraar neuropsychologie) schreef het al: van muziek maken word je slim.

Daarom nodigen we je uit om op zaterdagmiddag 2 oktober (15:00 uur) in het Dorpspunt eens te komen kijken en luisteren wat wij al zo doen op muzikaal gebied. Daartoe houden we een open repetitie.

Wanneer je al een instrument bespeelt, neem het mee, ook al is dat een instrument die niet traditioneel in een fanfare hoort. Denk bijvoorbeeld aan gitaar, dwarsfluit, (elektrische) piano  etc.

Wij merken dat wanneer je eerder een instrument hebt bespeeld het op de een of andere manier altijd blijft kriebelen. Geeft deze kriebels de vrije ruimte en kom naar onze open repetitie.

Wanneer je al een instrument bespeelt, geef dat dan alvast door

(julianastompwijk@gmail.com) dan kunnen wij bezien of we voor jou geschikte bladmuziek kunnen opzoeken, zodat je wellicht al direct met ons mee kunt spelen zodat je direct het gezamenlijk muziek maken kunt ervaren.

Wij zien uit naar jullie komst, Fanfare Juliana