Vakantie

De tijd gaat snel, gebruik hem wel.

Zo is het januari, en kwamen we op het idee om er in september een midweekje  erop uit te gaan,  en nu is het alweer voorbij.

Wat hebben we genoten mijn 3 dochters en ik. We hadden nog vrij aardig weer. Maar één ochtendje regen, toen hebben we ons in het huisje heerlijk vermaakt. Spelletjes gedaan, wat gepaint, gelezen enz. We waren wat later opgestaan, want tenslotte is het toch vakantie.

We zijn een middag naar de Loenense waterval geweest. Maar om daar te komen was nog een hele tour, aangezien er in de bossen allemaal afsluitingen waren vanwege wegreparaties. Maar de aanhouder wint en na heel wat keertjes omdraaien zijn we er toch gekomen. Eerst foto’s genomen. Daarna gingen Leny en Clasien een wandeltocht maken. Agnes en ik vermaakten ons met foto’s enz  en gingen toen naar het eindpunt van de route, om het bij ons bekende restaurantje uitgebreid koffie of thee te drinken. ’s Avonds ging de  gourmetplaat aan en gingen we na een gezellige avond weer naar bed. Dat was ook nog een heel avontuur, want we hadden een hoog-laag bed Als Agnes dan op haar knopje drukte, ging mijn bed om hoog of omlaag, en ook andersom. We hadden dus een heel
gezellige vakantie en zijn dus van plan om het volgend jaar weer te herhalen.

Heel veel groeten Ria van Dijk