Ouderen Soos Stompwijk

Vorige week dinsdagmiddag, de 28e september, we mochten weer. Eindelijk!! Er waren natuurlijk wel wat voorwaarden waaronder een ieder nar binnen mocht. De eerste die zeer enthousiast aankwam, was mevr. Nel Ammerlaan.

Glunderend en wel kwam zij de grote zaal van het Dorpspunt in. Na een controle van haar QR-code, die helemaal in orde werd bevonden door onze controleur. mocht zij als eerste weer plaats nemen aan de, o zo vertrouwde, kaarttafel. Zo blij als dat we daarom waren, kon er ook nog een knuffel vanaf. Verder werd de middag extra feestelijk gemaakt door petit fourtjes bij het eerste bakkie, banketkoekje bij het tweede, bonbons en hapjes bij de borrel.

Het was een leuke drukte zo, op onze eerste soosmiddag. 7 klaverjastafels, 10 kaartenmaaksters en 4 rummikupsters. We mochten 3 niet-leden verwelkomen, hopelijk vonden zij het zo gezellig bij ons, dat zij blijven komen. In ieder geval waren én zijn ze van harte welkom. Heeft u ook zin, om elke week een potje te kaarten, rummikuppen óf om kaarten te komen maken? Ook u zien wij graag komen.  

Trees, voorzitter