Fanfare Juliana uit corona-slaap!

Ook voor fanfare Juliana is de corona-periode een lastige tijd geweest. Vele maanden zijn voorbij gegaan waarin we niet bij elkaar mochten komen om te repeteren. Dat, wat wij als muzikanten natuurlijk het liefste doen. Mochten we weer bij elkaar komen, kwamen er toch weer strengere maatregelen zodat we repetities toch weer moesten staken. Skype of teams brengt dan toch niet de uitkomst voor een orkest als het onze.

Maar gelukkig lijken de grootste problemen voorbij en zijn we alweer een tijdje aan het repeteren geslagen. En wel zodanig dat we iedereen graag uitnodigen voor een najaarsconcert op zaterdagavond 30 oktober in de kerk.

Opvallend is dat we tijdens de corona-periode weer nieuwe jonge muzikanten hebben mogen verwelkomen. Deze aanstormende nieuwe talenten maken dat onze fanfare weer wat meer toekomstbestendig wordt. Immers zonder muzikanten geen orkest. Overigens hoef je niet persé jong te zijn om te beginnen met muziek te maken. Dus trek de stoute schoenen aan, kom luisteren op 30 oktober naar ons concert, maak een praatje met een van onze muzikanten en wij hopen dat ook jij dan verslingerd gaat raken aan het met elkaar muziek maken.

Wij kunnen in ieder geval een goede opleiding aanbieden.

Fanfare Juliana