Oud Papier Stompwijk ‘92

Na het topjaar 2020 met 120.000 kilo zijn we al weer hard op weg naar het einde van 2021. Met een gemiddelde opbrengst van 9100 kilo per maand in het eerste halve jaar koersen we voor 2021 af op een opbrengst van afgerond 110.000 kilo. Laten we met z’n allen ons best doen om dat aantal zeker te halen. We herhalen het verzoek om vooral karton zo klein mogelijk te maken voordat je het in de container gooit.

Vanaf heden hebben we ook een nieuwe beheerder voor het oud papier. Na ruim 20 jaar trouwe dienst geeft Theo Duyvestijn dit stokje over aan Jos van Santen. Jos heeft er zin in en ook al plannen om de kilo’s wat aan te laten komen.

Vragen over oud papier? Bel of app Jos via 06-46927190


Theo, ontzettend bedankt voor jouw inzet!

De samenwerking in het oud papier met INIZO (begeleid wonen) staat om verschillende redenen even op een laag pitje. We gaan kijken of en hoe we hier weer vervolg aan kunnen geven.

Reminder Sponsorkliks

Weten jullie het nog? Via sponsorkliks steun je Stompwijk ‘92 door het plaatsen van bestellingen bij webshops via sponsorkliks. En de koopmaanden komen er weer aan!!!

Gebruik de button op onze website!