Beste inwoners van Stompwijk en beste gasten van De Bles,

De afgelopen drie weken hebben wij als nieuw management nagedacht en afgewogen hoe wij de toekomst van De Bles verder willen gaan vormgeven. Wij hebben belangen en behoeftes voor het dorp en plaatselijke samenleving meegewogen in onze besluitvorming. Diverse mensen, grotendeels echte Stompwijkers, hebben wij betrokken bij deze brainstormsessies. Ook bij oud eigenaar van Herberg Het Blesse Paard, Wim Vergeer, zijn wij te rade gegaan.

Het was geen makkelijke keuze met alle meningen, adviezen en verschillende invalshoeken. Voeg daarbij ook nog eens onze eigen visie en ervaringen. Wij zijn afgelopen week ook nauw opgetrokken en hebben uitgebreid overleg gevoerd met onze enige horeca-collega in het dorp, Ron Verhagen van Eetcafé de Hoge Brug. Samen zijn wij tot de conclusie gekomen dat een verdeling van horeca activiteiten voor iedereen, maar zeker voor de toekomst van Stompwijk, zeer wenselijk zou zijn. In onderling overleg hebben wij besloten per vandaag onze snackbar, sportsbar en afhaalactiviteiten per direct over te dragen aan Ron en zijn team. Wij zijn blij dat op deze manier de horeca activiteiten voor de lange termijn gewaarborgd en behouden kunnen blijven voor Stompwijk. Wanneer wij klaar zijn voor de opening gaat De Bles uitsluitend verder als Restaurant & Party Herberg. Ook voor plaatselijke evenementen zoals carnaval blijven wij beschikbaar. Tot de opening zijn wij druk doende De Bles startklaar te maken voor een nieuwe toekomst.

De komende weken blijven wij u op de hoogte houden. Reno Hilgersom, Jim van den Boogaart & Team De Bles

Jim, Ron en Reno, foto De Bles

Bron: Facebook De Bles