Positief

3 Positieve dingen per dag om die dag wat mooier te maken, dit benoemde ik in mijn stukje van vorige week. Soms gaat het als vanzelf, soms lukt het totaal niet. Maar het ene positieve ding waar we de hele week al van genieten is onze opgeknapte woonkamer. 5 Jaar geleden vakkundig onder handen genomen door Marga’s opknapservice, Maar in die 5 jaar tijd is er wel geleefd. Zo vond manlief het nodig om aan een wandje een houten stellage te maken voor zijn hobby.

Maar toen was hij klaar met hobbyen, trok hij de stellage van de muur en nam en passant ook nog even het behang mee en de schroeven waarmee het hele geval vast zat. Tijdens het knutselen was hij al aan het airbrushen geweest dus er zat ook een hele mooi oranje baan op het behang. Tja…. Aan de andere kant moesten twee muurtjes een beetje bijgeverfd worden, geen probleem voor mijn wederhelft, hup roller in de pot met verf, 5 halen over het behang en klaar….ehhh….dacht het niet….

Dus opnieuw Marga ingeschakeld en wederom kwam ze razendsnel voorrijden in haar kekke groene autootje en binnen een middag hadden we weer prachtige muren en ook nog gewassen vitrage. Heerlijk, dat stukje opgeruimd huis zorgde ook weer voor een stukje opgeruimd hoofd. Dus heeft u een klus waar u als een berg tegenop ziet of net even een maatje te groot is, neem gerust contact met haar op. Haar telefoonnummer kunt u vinden bij haar advertentie die (bijna) elke week in de Dorpsketting staat. Ik beloof u, u krijgt er geen spijt van.

Verder was mijn week erg moeilijk en laat ik u dus lekker meegenieten van het mooie werk van Marga. Tot de volgende keer, dan zit ik vast en zeker weer wat positiever in mijn vel.

Agnes Hofstede