Twee paarden op pad

Verrassend genoeg liepen er op zondag na de kerkdienst twee paarden op hun gemakkie op de Dr. Van Noortstraat. Zonder halster of begeleiding.  Hiervan is melding gemaakt op facebook bij Stompwijkers voor Stompwijkers. En dat bracht de nodige ontwikkelingen.

Ook waren ze in de Van Santhorsstraat gesignaleerd, daar liepen ze nog in draf.  Het leuke was dat de paarden via facebook te volgen waren.

Gelukkig werden ze snel gemist en  herkend en is er een vangactie gestart. Het was wel moeilijk vangen zonder halsters. Beide paarden waren uit uit hun stal ontsnapt, het hek stond open, terwijl dit echt niet de bedoeling was.

Het is gelukkig goed afgelopen. Voor een volgend keer hebben we hier onderstaand advies!

Petra

Als het paard komt, plat op de grond gaan liggen en op hulp wachten en als er geen hulp komt: sterkte.