Woej helpt gratis met belastingaangifte 2021

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kunt u bij Woej terecht.

Ook dit jaar bieden we in maart en april gratis hulp aan, op diverse locaties binnen de gemeente. Als u niet naar ons toe kunt komen, proberen wij u thuis te helpen. Samen met een deskundige Woej-vrijwilliger of sociaal werker wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen, maar ook voor u en uw partner samen.

U kunt gebruik maken van deze service als u:

In Leidschendam-Voorburg woont;

Geen eigen woning bezit;

Niet meer spaargeld heeft dan € 30.000,- per persoon;

Uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 23.000,- voor een alleenstaande en

€ 30.000,- voor een (echt)paar;

Geen ondernemer of zzp’er bent;

(Beiden) beschikt over een eigen DigiD-code. Hulp bij het aanvragen daarvan kunt u krijgen bij het Sociaal Service Punt via 070 – 205 70 00.

Heeft u geen aanslagbrief gekregen, maar in 2021 hoge kosten gemaakt? Voor bijvoorbeeld vervoer bij ziekte, medicatie of het volgen van een dieet? Als u naast uw AOW, een klein pensioen heeft, kunt u in dat geval ook een afspraak met ons maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak vanaf 8 februari op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 13.00 uur via 070 – 205 47 50. Afspraken worden ingepland vanaf 7 maart tot eind april op een van de Woej-locaties en op Duivenvoorde.

Wij werken volgens de coronarichtlijnen van het RIVM.