Jurriaan kandidaat voor de Adviesraad stelt zich voor

Ik ben Jurriaan van Ravesteijn.

Geboren en opgegroeid op de Middenweg.

Daar is mijn passie voor dieren en planten mij met de paplepel ingegoten.  Op mijn 18de ben ik mijn hoveniersbedrijf begonnen welk ik nog dagelijks met veel plezier doe. Met name aanleggen van tuinen en tuinrenovaties.

Daarnaast heb ik altijd met veel passie verschillende dieren gehouden. Dit is uitgegroeid tot een schitterend paard- en vleesveehouderij op onze boerderij aan de Stompwijkseweg 20a. Het fokken van stamboek Belgische witblauwe vleeskoeien is onze hoofdactiviteit. Tegenwoordig verkopen wij ook onze eigen vlees. Zowel los als in pakketten. Ik doe dit alles samen met mijn partner Elham Farshchi en onze 3 prachtige kinderen Hayley, Hannah en Hugo. De kinderen zitten op de Maerten van den Velde school en gaan hier met veel plezier naar toe.

Ik vind het belangrijk dat Stompwijk zijn landelijke karakter behoud met de daarbij behorende voorzieningen die naadloos aansluiten op de woon en werkgelegenheidsbehoefte van haar inwoners.

Dat dit juist wordt uitgedragen door de Adviesraad naar de gemeente toe vind ik belangrijk en wil ik mij daar volledig voor gaan inzetten. Samen maken we het verschil.

Met vriendelijke groet,

Jurriaan van Ravesteijn,

Hoveniersbedrijf JW van Ravesteijn