Maarten kandidaat voor de Adviesraad stelt zich voor

Ik ben Maarten van der Meer en stel mezelf kiesbaar voor de adviesraad van Stompwijk. Even kort over mezelf voor degene die me niet kennen:

Inmiddels ben ik 43 jaar, getrouwd met Mariska en samen hebben we 3 kids; Sem van 8, Sanne van 6 en Sophie van 3.

We zijn woonachtig in de gezellige Van Merodestraat. Als geboren en getogen Stompwijker gaat het dorp me aan het hart.

Veel vrijwilligerstaken heb ik mogen vervullen de afgelopen jaren en dan voornamelijk bij Stompwijk ‘92. Ik ben een jaar of 20 lid geweest van de sponsorcommissie waarvan de laatste 10 jaar als voorzitter. Mooie doelen hebben we gesteld en veel hebben we met elkaar bereikt. Ik ben met name trots op de realisatie van de nieuwe tenues en het vernieuwde sponsorbeleid hierachter. Het geeft een heel nieuwe en mooie uitstraling van de club.

In 2020 heb ik samen met een aantal andere Stompwijkers een groep gevormd die de “Snippergroen kwestie” bij de gemeente aan de kaak heeft gesteld. We hebben mooie gesprekken gevoerd en hebben veel voor Stompwijk bereikt! Ook samen met de Adviesraad hebben we veel gesprekken gevoerd en plannen gemaakt. Nu is het aan de gemeente om door te pakken.

Sinds 2021 zijn we voor Stompwijkers een mooi moestuinenproject gestart aan de Dr. Van Noortstraat. Het geeft veel voldoening om hier met elkaar te kunnen tuinieren.

Het is nu tijd geworden om me eens nuttig te maken op een ander vlak: De Adviesraad. Het lijkt mij een mooi streven om de Leidschendamse politiek nog meer betrokken te maken bij ons dorp.

Het dorp kunnen we dan nog mooier maken dan het nu al is!

Groeten Maarten