Patrick kandidaat voor de Adviesraad stelt zich voor

Patrick Luk

Geboren in Stompwijk en meer als de helft van mijn leven gewoond aan de Meerlaan. Via Zoetermeer en Stolwijk in 2011 toch weer terug naar het mooie Stompwijk en in het buitengebied gaan wonen. Getrouwd met Ingrid, en 2 leuke dochters Daphne (12 jaar) en Isabel (7 jaar).

Na de Maerten van den Velde school naar de middelbare school in Zoetermeer en heb daarna een agrarische en technische opleiding gevolgd. Ik ben uiteindelijk bij Luiten Food begonnen en werk daar al meer dan 30 jaar als Inkoper Gevogelte en doe daarnaast ook nog vele andere werkzaamheden. Een deel van de inwoners kennen me misschien al via Luiten of de Adviesraad waar ik al één termijn meedraai als voorzitter.

Ja, en dan nu stel ik mij weer kandidaat voor een tweede termijn. In de laatste vier jaar hebben we veel met elkaar gesproken, georganiseerd en bijgewoond. Al ging het niet altijd zo snel en op de gewenste manier en worden adviezen niet altijd opgevolgd. Er is wel geluisterd en de resultaten worden langzaam zichtbaar.  Als je uit het bedrijfsleven komt, moet je je aanpassen en wennen aan een organisatie die heel anders is.

Sinds 2021 zien we wel een positieve verandering bij de gemeente en dat moeten we als Adviesraad goed oppakken en uitwerken. Er zijn regelmatig overleggen met de gemeente en als Adviesraad brengen we gevraagd en ongevraagd advies uit. De statuten zijn zelfs herzien en aangepast. Al met al mooie ontwikkelingen, die we met een nieuwe Adviesraad goed kunnen gaan uitwerken de komende vier jaar en waar ik graag nog weer deel van uitmaak.

Ga vooral stemmen op 14, 15 of 16 maart voor de Gemeenteraad en stem dan ook gelijk voor een nieuwe Adviesraad.