Koningsdag

We laten het dit jaar zeker niet ongemerkt voorbij gaan. De eerste voorbereidingen zijn getroffen en het programma is in ontwikkeling. Natuurlijk hebben we de fanfare gevraagd om voor een aubade te zorgen, dit wordt intern nog overlegd, want we zijn erg laat met vragen. Het programma is nog onder voorbehoud en we vullen later de tijdstippen in.

Na de aubade willen we starten met koffie en koningsgebak.

Hier willen we een bakwedstrijd van maken.

Heel Stompwijk bakt!

Ga de uitdaging aan en bak uw mooiste koningstaart of cake.

Neem deze mee naar het Dorpspunt en uw creatie wordt ter plaatse gejureerd door de aanwezige gasten bij hun kop koffie.  Ik reken op mooie creaties omdat het programma veel kijkers rekt en er elke week nieuwe ideeën opgedaan kan worden.

Heel Stompwijk tekent

Kom een mooie stoeptekening maken, we rekenen op mooi weer. Niet alleen de jeugd is welkom, maar ook jij met al je creatieve ideeën.

Versierde fiets

Kom op je versierde fiets naar het Dorpspunt, ook hier is geen leeftijd aan gebonden. Crêpepapier, pot lijm, haal alles uit de kast en versier je stalen ros of e-bike.

Wie is de mooiste prins of prinses

Doe de verkleedkist open en haal je feestoutfit eruit. Schmink jezelf en kom op bezoek bij het Dorpspunt.  Misschien melden zich wel schminkers aan, dan kan het hier  ter plekke.

Kleedjesmarkt

Hoogste tijd om je kleedje buiten te luchten met spullen waarop je uitgekeken bent. Plaats het kleedje op het plein en zorg voor een fantastische ruilhandel.

Showtime

‘s middags is het tijd voor showtime. Laat je moves zien, je stem horen, of play back, doe je favoriete tik tok filmpje na. Er is een geluidsinstallatie aanwezig van Alfons Belt.  Ze je zenuwen in de koelkast en ga lekker  los op het podium.

Uitreiking Stompwijkse lintjes

U kunt deze week een persoon voordragen voor een papieren lintje. Dat wordt volgende week in de Dorsketting gepubliceerd en een mooie oorkonde van gemaakt die dan wordt uitgereikt.

Strekken van de benen

We zijn bezig met een bandje die er voor zorgt dat de benen gestrekt kunnen worden en na lange tijd weer dansmoves gemaakt kunnen worden. Kom langs, drink een glaasje Oranjebitter en vier Koningsdag met elkaar.  Volgende week meer.

Andere ideeën zijn welkom, net als helpende handen.

Samen kunnen we het maken! Meld je aan bij Dorpspunt@stompwijk.nl