Kerkberichten

Dopen: Inhaal doopviering komt er aan!

In de coronatijd was het helaas niet altijd mogelijk om doopvieringen te organiseren. En natuurlijk al helemaal geen groot feest er omheen. Wij hebben gemerkt dat er hierdoor een inhaalslag nodig is. Dus willen jullie je kindje alsnog laten dopen, ook al is hij of zij al wat ouder? Geen probleem, jullie zijn van harte welkom. Wij gaan er een leuke viering van maken. Er is al een voorbereidingsavond gepland op maandag 16 mei om 20.00 uur in de pastorie. Aanmelden kan via het secretariaat of via sintlaurentius@hotmail.com

Pasen

Het is weer Pasen en dat betekent, behalve een indrukwekkende kruisweg op Goede Vrijdag en een mooie viering op Eerste Paasdag, ook weer een nieuwe Paaskaars. Pastoor Broeders heeft hem gezegend. Dat deed hij met hulp van een aantal communicanten. Met de nieuwe kaars kunnen we weer een jaar vooruit.

Eerste Communieviering

Vanochtend, tweede Paasdag, was de viering waarin negen kinderen hun Eerste Heilige Communie deden. Foto’s volgen ongetwijfeld nog, maar hierbij al felicitaties voor: Lieke van Leeuwen, Rowan Osinga, Sem van der Meer, Noah Zwaan, Zara Wennekers, Sanne van der Meer, Isabel Luk, Luuk Mooijman en Nick Vurens  met deze mijlpaal. Het was een feest. Grote dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt.

Zondag 24 april EMS-viering

Komende zondag is er weer een viering met het EMS-koor.
We horen het verhaal van de ‘ongelovige’Thomas’ en we
mogen nadenken over het ongelooflijke van de schepping en van al wat leeft. U bent van harte welkom om mee te komen bidden en zingen.

Marianne Turk