Midzomer Triathlon keert terug op de kalender in Vlietland! 

Op vrijdagavond 24 juni is het weer zover. Dan organiseert Duursportvereniging TTL na een afwezigheid op de triathlonkalender van twee jaar weer de Midzomer Triathlon (MZT) in Vlietland. Net als in het verleden hebben we een achtste triatlon (500 m zwemmen, 27 km wielrennen en 5 km hardlopen) met een aparte editie voor de mannen en de vrouwen en een variant voor middelbare scholieren. Hun race bestaat uit 250 m zwemmen, 13,5 km fietsen en 2,5 km hardlopen.

In tegenstelling tot de laatste twee edities van 2018 en 2019 organiseren wij de MZT niet in het stadshart van Leidschendam maar weer in het watersport- en recreatiegebied Vlietland. Heb je nog nooit aan een laagdrempelige triatlon meegedaan en wil je jezelf of als estafetteteam eens in drie verschillende sporten uitdagen, dan is dit je kans. Meedoen en gezond finishen is belangrijker dan winnen. Mensen kunnen zich al aanmelden.

Wil jij ook graag meedoen of gewoon informatie hebben, kijk dan op onze website www.midzomertriathlon.nl of neem contact op via ons e-mailadres info@midzomertriathlon.nl

We hopen jullie allemaal als deelnemer of anders als supporter op 24 juni in Vlietland te mogen begroeten!