VrouwActief ….. mei

Op 10 mei is het alweer de laatste avond van het seizoen bij VrouwActief. We konden helaas niet zoveel avonden bij elkaar komen als gepland stonden, maar wat we gedaan hebben was wel leuk en interessant. Ook deze avond beloofd het weer een boeiende avond te worden met Cees Juffermans als gastspreker. Hij heeft dit jaar zowel de Olympische Spelen als verslaggever en de Invictus Games als mede organisator meegemaakt en wij zijn benieuwd wat hij daar allemaal over te vertellen heeft. Een rijk sportjaar met topsporters uit de hele wereld die voor goud gingen en een ontmoeting met de initiatiefnemer van de Invictus Games, Prins Harry en zijn Megan Markle. Zij zorgden voor de nodige publiciteit, maar het draaide natuurlijk allemaal om de sporters waarbij het meedoen belangrijker was dan het winnen. Een mentale overwinning voor velen.

We beginnen stipt om 20.00 uur met de jaarvergadering. Daarvoor nodigen wij alle leden uit. Daarna een rondje koffie en onze gastspreker Cees met zijn verhaal.

Tot dinsdag de 10e in de Bles!

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten