Het Heilig Vormsel is zaterdag 5 november, doe mee met de voorbereiding!

Bisschop Mgr. J.H.J. van den Hende heeft, onder voorbehoud, toegezegd om op zaterdag 5 november 2022 in onze parochie het H. Vormsel te komen toedienen. Daarom willen we graag weer gaan beginnen met de voorbereidingen voor dit bijzondere gebeuren. Kinderen vanaf groep 8 kunnen meedoen, dus ook uit de brugklas en verder. Misschien zijn er kinderen die door omstandigheden vorig jaar niet mee hebben gedaan.

Voor de zomer plannen wij een paar bijeenkomsten en na de zomer plannen wij nog een aantal bijeenkomsten( 3 of 4), een Are You Ready dag en een oefenavond. Wanneer en waar deze bijeenkomsten plaats vinden hoort u zo snel mogelijk.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden. Graag vóór 30 mei. Dan nodigen wij u uit voor een ouderavond via Zoom op dinsdag 31 mei van 20.00-21.00 uur.

Voor meer informatie en het opgeven van uw tiener is contactpersoon van de Laurentius:
Marianne Turk: marianneturk2016@gmail.com of 06 30627336

Rozenkransgebed op donderdagavond

Op donderdagavond bidden we om 19.00 uur weer het rozenkransgebed. Voor wie nog niet zo bekend is met het Rozenkransgebed is er een handleiding beschikbaar en eventueel zelf een rozenkrans. Laat onbekendheid u dus niet weerhouden om mee te komen doen. We bidden voor heel veel noden in de wereld en dat is hard nodig.

Marianne Turk