Oud Stompwijk

Stichting Oud-Stompwijk staat op 16 juli als vanouds op de Landleven fair tijdens de Stompwijkse Paardendagen. Omdat wij natuurlijk wat nieuw materiaal willen laten zien betreffende de Paardendagen en de kermis zijn wij op zoek naar leuke foto’s, van heel vroeger, maar het mag ook wat recenter. De eerste foto hebben wij al mogen ontvangen waarop 2 kinderen van Rijn zijn afgebeeld die onderweg zijn naar het kermisterrein. Vroeger werden er vooral foto’s gemaakt wanneer mensen het terrein op kwamen, hele families gingen zo op de foto. Met of zonder kinderwagen. Willen jullie eens kijken of er soms een exemplaar bij jullie in de kast ligt of in een fotoalbum verstopt. Ook andere foto’s zijn welkom of een mooi verhaal met betrekking tot de Paardendagen. Maar ja de meeste mooie verhalen ontstonden natuurlijk ’s avonds laat, want wie kent niet de leuke verhalen van personen die over het smalle plankje over de sloot binnendoor naar huis gingen. Daarvan waren er heel wat niet meer plankproef en belandden in de baggersloot, maar het was wel hilarisch en daar gaat het uiteindelijk ook om tijdens deze 4 vrolijke dagen.

Onze 5e nieuwsbrief is vandaag ook via de e-mail doorgegeven aan de mensen die zich hiervoor opgegeven hebben.  Dit is gratis en opgeven kun je alsnog doen als je hier interesse in hebt, geef dan jouw mailadres door via oudstompwijk@gmail.com

Wil je ons ondersteunen door lid te worden dan kan dit via

www.oudstompwijk.info/donateur

We hopen jullie in ieder geval te zien op de fair!

Ria Luiten