Afsluitingen en wijziging verkeerssituatie Veenpoldersweg

In verband met de aanleg van het nieuwe kruispunt Westeinderweg/Veenpoldersweg is de Westeinderweg gedurende de periode van 30 mei tot en met 10 juni (2 weken) afgesloten voor doorgaand verkeer. De bewoners en bedrijven aan de Westeinderweg zijn tijdens deze werkzaamheden via een aangegeven omleidingsroute bereikbaar.

In de periode van 13 juni tot en met 17 juni wordt de bebording aan en rond de Veenpoldersweg aangepast aan de definitieve verkeerssituatie. Vanaf de openstelling op 22 juni kan deze weg worden gebruikt als doorgaande route van en naar de N206. Daaraan gekoppeld zijn een verbod voor vracht- en landbouwverkeer in de Doctor van Noortstraat en de afsluiting van de Huyssitterbrug voor alle autoverkeer.

In verband met de nieuwe aanleg van het kruispunt Huijssitterweg/Veenpoldersweg is de Huijssitterweg gedurende de periode van 20 juni tot en met 24 juni (1 week) afgesloten. Vanaf 22 juni is de doorgaande route via de Veenpoldersweg tijdens deze werkzaamheden wel open. Bewoners en bedrijven aan genoemde wegen zijn tijdens deze werkzaamheden bereikbaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Gerwin van Silfhout, projectleider van KWS (06 52 61 59 97) of ondergetekende (06 53 79 44 55).

Namens de gemeente Leidschendam-Voorburg

Ad de Hoon

Omgevingsmanager Bereikbaar Stompwijk