*Historische finale Feyenoord, die kijken we in Club Destiny!*

Aanstaande woensdag staat Feyenoord in de finale van de conference League tegen AS Roma. Een spannende historische aangelegenheid. Club Destiny draagt zijn steentje bij door te zorgen dat Feyenoord liefhebbend Stompwijk ouderwets gezellig met elkaar kan kijken. Woensdag gaan de deuren van Club Destiny (kelder van het Dorpspunt) om 20:00 uur open en om 21:00 uur is de aftrap.

We hebben ervoor gekozen om een all-in prijs te rekenen. Voor €25,00 per persoon kun je naar binnen en kun je drinken wat je wilt (standaard dranken). Ook krijg je nog wat te smikkelen voor de trek. In eerste instantie lijkt dat niet heel goedkoop, maar donderdag is het Hemelvaart en een vrije dag. Dus als Feyenoord wint dan zijn het best veel uren gezelligheid. Het scheelt in ieder geval gedoe met afrekenen en potjes maken. En blijft er wat over, dan komt dat ten goede aan de jongeren.

Woensdag opent Club Destiny dus niet alleen hun deuren voor de jeugd, maar voor alle Stompwijkse Feyenoorders. Jong en Oud. Hand in hand. Wij zouden het fijn vinden als je vooraf even een mailtje stuurt dat je komt. Dan weten we hoeveel stoelen we moeten regelen. 

Feyenoord@ziggo.nl  Met sportieve groet, Club Destiny