Verhalen uit de Bijbel van start

 

Woensdag 30 januari om 19.30 uur begint in het Dorpshuis de introductieavond; om 21.30 uur sluiten we de avond af. Voor deze avond hoeft u zich niet op te geven en is een ieder van harte welkom. Na deze eerste bijeenkomst kunt u beslissen of u de resterende 5 avonden wilt bezoeken.

Op de introductie avond gaan we in het kort de achtergronden en geschiedenissen van diverse Bijbelse gebeurtenissen belichten. Met elkaar proberen we de Bijbelse verhalen en personen in chronologische volgorde te plaatsen. Dan zullen we de vele verbanden tussen de verhalen zien. Na deze avond bent u in staat om diverse Bijbelverhalen beter te begrijpen.

Ik ben benieuwd naar de verhalen en personen die u deze avond zult noemen zodat we ze daarna in de Bijbelse geschiedenis kunnen plaatsen. Waarschijnlijk kent u al de personen al die op deze plaatjes staan.

Voor eventuele nadere informatie kunt u met mij contact opnemen.

Alwin van Ruijven, tel.: (070) 327 94 25,

e-mail: alwin.van.ruijven@gmail.com