Programma Koningsdag 2016

SOS

Hierbij het programma voor woensdag 27 april want dan vieren we Koningsdag. Het thema is ‘het Wilde Westen’ dus daar kan iedereen wel iets bijzonders van maken zodat de optocht er feestelijk uit ziet. In de middag kan iedereen laten zien hoe goed hij of zij is in het bedwingen van een wilde stier. We zijn benieuwd wie hier als winnaar uit de strijd zal komen en voor deze persoon hebben we een mooie prijs in petto.

09.30 uur Optocht in het Wilde Westen thema vanaf Elmeco

10.00 uur Aubade op het kerkplein met fanfare Juliana

10.30 uur Kinderspelcircus op Sportpark Meerhorst

12.15 uur Oranjelunch (gratis)

14.00 uur Rodeo stier wedstrijd

Verkleed Western voetbalwedstrijd

15.30 uur Oranjecafé met muziek

Heeft u thuis nog wildwest-artikelen staan die wij kunnen gebruiken ter aankleding? Dan horen wij dat graag want samen willen we er weer een mooie dag van maken. Op facebook zijn wij te vinden onder www.facebook.com/OranjefeestenStompwijk/

Stichting Oranjefeesten Stompwijk