Klaverjassen weer van start

in het Dorpspunt op vrijdagavond

We mogen weer beginnen!!!! Ruim 19 maanden na onze laatste klaverjasavond in het Dorpspunt. De slotavond is er helaas het laatste seizoen bij ingeschoten. Maar niet getreurd, deze hebben we lekker nog tegoed. We gaan eerst feestelijk weer van start op 15 oktober.

Deze vrijdagavonden voor jong of iets ouder, geven iedereen de mogelijkheid om in een gezellige ontspannen sfeer te klaverjassen of het (nog beter) te leren. Denkt u erover om te leren klaverjassen? Niet denken, maar doen! Loop gezellig binnen en doe mee! Wel of geen ervaring maakt niet uit. Er zijn altijd mensen die graag hun kennis delen. Spelenderwijs leert iedereen de fijne kneepjes van dit leuke spelletje.

Door andere bezigheden is Anneke gestopt met haar werk in het Dorpspunt waaronder helaas ook de klaverjasavond. Wel heeft ze aangegeven nog af en toe een kaartje te komen leggen als het uitkomt. Ik denk dat ik namens iedereen kan zeggen; Anneke hartelijk dank voor de oprichting en al die jaren trouwe inzet voor ons cluppie!

Klaverjassen voor beginners en gevorderden elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. Entree € 2,00. Op verzoek van het Dorpspunt graag zo veel mogelijk met pin betalen.

Bij binnenkomst graag een geldige QR code, vaccinatiebewijs of negatief testbewijs van de GGD tonen.

Groetjes en tot ziens, Wilma