Kamp groep 8

Hoi, wij zijn groep 8 en wij gaan vertellen hoe wij kamp hebben meegemaakt. Eerst gingen we naar het Balijbos door de regen, wind en hagel op de fiets. Toen waren we aangekomen bij het Balijbos, en gingen we lunchen en hadden we nog de dieren geaaid. Daarna gingen we op de fiets naar het zwembad (het Hofbad). Toen we klaar waren met zwemmen gingen naar het kampterrein. Na het avond eten gingen we vossenjacht doen.

De volgende dag gingen juf Linda en meneer Kees ons leren beeldhouwen, en mochten we het beeldje dat we hadden gemaakt mee naar huis nemen. Een tijdje daarna gingen we het Zweeds loopspel doen. De avond was ook de bonte avond, en iedereen ging een act doen. De volgende ochtend gingen we de spullen inpakken en fietsten we naar jump one, en hadden we lekker gesprongen! Na het springen gingen we naar school en weer lekker naar huis. 

Groetjes: Reno, Lillian, Roos, Tim, Kelsey, Robin, Maud, Danique, Dani, Lars, Kim, Thomas, Rika, Jodie, Melanie, Romie, Roy, Merle, Yess, Naif, Jill, vincent, Johnny, Sven, indigo, meester Richard en juf Stephanie. 😉

Het groep 8 kamp!!

Nou wat was het weer een leuk kamp dit jaar en wat hebben we er van genoten. In het begin kleddernat. Maar na een tijdje weer droog door het fietsen.

In het begin werden we heel erg nat en na een tijdje stond ik met mijn voeten in een peuterbadje. Maar bij het zwembad was het erg leuk. En toen we aankwamen op de plek waar we gingen overnachten, waren onze koffers en tassen er al. Die waren droog met de auto’s gekomen en wij moesten nat op de fiets. We moesten eerst de slaapzaal in orde maken dan pas spelen werd er gezegd.

Na het spelen lekker eten. Daarna mochten we lekker chillen. Om ongeveer half elf moesten we ons  klaarmaken voor het slapen. In de ochtend hadden we lekker ontbeten, na het eten gingen we beeldhouwen. ‘s Middags na de lunch deden we het Zweeds loopspel, met veertig leuke vragen. Toen het leuke spel was afgelopen  mochten we oefenen voor de bonte avond. Er werden grappige acts gedaan op de bonte avond, daarna moesten we weer slapen. De laatste dag was aangebroken. We hadden weer lekker ontbeten en we gingen onze spullen inpakken, die gingen al naar school. Wij gingen op de fiets naar Jump one, we hadden lekker gesprongen en we mochten de ninja tag doen en we voelden ons als echte ninja’s. We hadden lekkere patatjes gegeten en toen was het kamp afgelopen.

Rika & Jill

Kamp groep 8

Het was woensdag 6 oktober in de ochtend. We gingen een speurtocht fietsen in de keiharde regen en soms ook hagel. Uiteindelijk gingen we naar de Balijhoeve.

Hierna gingen we met zijn allen naar het zwembad. We hebben ongeveer 2 uur gezwommen in het zwembad.

Onze spullen werden met een busje naar de Notelaer gebracht.

Toen we terugkwamen van het zwemmen gingen we naar de Notelaer fietsen en toen we daar aankwamen lagen al onze spullen in de hal en moest je zelf je eigen spullen pakken. Boven kon je plekje opzoeken waar we gingen slapen.

Toen we de volgende ochtend wakker waren en ontbeten hadden gingen we een stukje wandelen. Daarna gingen we beeldhouwen. Het zijn super leuke beeldjes geworden. Daarna gingen we het Zweeds loop spel doen. Toen gingen oefenen voor de bonte avond, het was een super leuke avond. Daarna gingen we feesten. Inmiddels was het 00:00 en gingen we slapen. De volgende morgen waren we er weer vroeg bij, om 07:45 gingen we ontbijten. Na het ontbijt zat het superleuke kamp er bijna op. we gingen fietsen naar school maar we hadden nog een tussenstop. We gingen namelijk naar Jump one springen en Ninja tag doen. We willen nog even alle ouders bedanken die hebben geholpen en de Coop voor al het lekkere eten. Dank jullie wel.    

Dit moeten we nog een keertje doen.          

Groetjes groep 8, geschreven door Roos en Lillian