Dorpsketting zoekt enthousiastelingen voor communicatie en media!

Na het prachtige kerstnummer is het een beetje stil aan het worden bij de Dorpsketting….

Het wordt tijd dat alle verenigingen, stichtingen, groeperingen etc. weer van zich gaan laten horen en uit de winterslaap komen. Dit is vooral gericht aan alle Stompwijkse verenigingen, stichtingen etc. Laat horen waar u mee bezig bent, of wat u wil gaan doen of ondernemen. De Dorpsketting wordt op het ogenblik meer gevuld met berichten van buiten Stompwijk dan van uit Stompwijk.  Terwijl de Dorpsketting er juist is van alle Stompwijkers voor alle Stompwijkers.

Het is inderdaad gemakkelijker om in een of andere FaceBookgroep je buurman voor gek uit maken.  Als dat dan al het nieuws is wat in Stompwijk belangrijk is, dan is het er treurig mee gesteld. 

Bij de Dorpsketting zit een redactie die hiervoor waakt en die net zo goed FaceBook en een website onderhouden, zodat al het nieuws op diverse manieren en middelen verspreid wordt.  De Dorpsketting staat voor verbinding en dat heeft niets met ouderwets of oubollig te maken.  Voor elke doelgroep is er wel iets.

Dus doe je iets met communicatie of media  en vind je het leuk om redactioneel werk op allerlei platforms te ontwikkelen, laat je horen bij

redactie@dorpsketting.nl

Naast de redactie heeft de Dorpsketting ook een stichtingsbestuur.  Ook daarvoor zijn we op zoek naar energieke (jongere) Stompwijkers, die  het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van Stompwijk. 

Bemoei je ermee en doe er wat aan. De bal ligt bij U!

Redactie en bestuur Dorpsketting