Stompwijk Summerland

Na 2 jaar afwezig te zijn geweest is het weer tijd om het 1e weekend van juli Stompwijk op zijn kop te zetten. We zijn druk bezig geweest de afgelopen weken om alles weer te regelen om het parkeerterrein van Stompwijk’92 om te kunnen toveren naar een 3 daags festival.

Op de vrijdag hebben we niemand minder dan Popgunnn weten te strikken. Popgunnn trad een paar jaar geleden op bij ons, op de zondag, dat was zo een succes dat we ze weer hebben weten te strikken. Nu op de vrijdagavond om het weekend met jullie af te trappen.

Op de zaterdag zullen we wat meer DJ hebben. Hier zal o.a. Rowin Bocxe, Kruzo en Kav Verhouzer de plaatjes draaien. Als afsluiters zullen de Partysquad en E-Force het tempo wat hoger zetten.

Op de zondag zullen we beginnen met de kindermiddag waarna Moozz en DJ Nilo de eindprogrammering zullen zijn. De toegang is op deze dag gratis.

De complete line-up is op onze website te vinden:

www.stompwijksummerland.nl

De kaarten zijn inmiddels al in verkoop te gaan en zullen ook via onze site te bestellen zijn. Ook zijn er consumptiebonnen te verkrijgen met een mooie korting. Deze korting zal helaas niet op het terrein aanwezig zijn, dus bestel alvast de bonnen! Wij hebben er veel zin in en zullen in de laatste weken de laatste puntjes op de i zetten om er weer een groot feest er van te maken.

Omcirkel dus het 1e weekend van juli (1, 2 en 3 Juli) en we zien jullie daar.