Verslag C1

Het was weer volle bak op de parkeerplaats. Zo`n 70 fietsers werden er geteld. Toen de captain van de A1 er was werd er spontaan gezongen voor deze jarige Abraham! Onze route liep door de Driemanspolder naar de Vliet en we reden lekker langs de Vliet naar Delft even een stukje waar we nog niet eerder geweest waren en komen we vlak voor 10.00 uur bij de ‘Bonte Haas’ in Wateringen. Met de zon erbij is het goed toeven op het terras wat steeds voller werd. Onverwachts sloten Peter en Marja zich later ook bij ons aan. Zij reden op eigen houtje hun mooie route.

Voor de terugweg via de nieuwbouw wijken van Delft, wat is er toch veel veranderd daar, langs Calvé en richting het Delftse Hout, nu een keer het pad er dwars door heen, zo mooi! Bij de Dobbeplas leek het wel of het ging sneeuwen, een hele wolk van pluisjes van vermoedelijk de wilgen daar. Langs de golfvelden naar Stompwijk en stond de teller op bijna 50 en de klok thuis pas op 11.45 uur, mooi op tijd voor alle verjaardags-activiteiten.

Annie van Rijn