Stompwijkse Paardendagen 2022: 15 tot en met 18 juli

De afgelopen jaren was het stil! En niet alleen aan de overkant!!!Ook onze organisatie werd lam gelegd door alle coronamaatregelen met als gevolg dat De Stompwijkse Paardendagen 2 jaar niet konden plaatsvinden! Gelukkig is het grootste leed geleden en zijn we (weliswaar een beetje roestig!) weer volop bezig om voor de 111e keer ons Stompwijkse feest te organiseren. De eerste 3 kortebanen van 2022 zijn inmiddels al gewoon verreden en zoals het ernaar uitziet, rekenen we erop dat het ons ook vast gaat lukken!

Op het ogenblik is het bekende programmaboekje nog in de maak maar op onze website www.stompwijksepaardendagen.nl is het programma al te lezen. Maar ik denk dat het voor niemand een verrassing is dat de ponyrennen zondag 17 juli zullen plaats vinden. Voor vragen over de ponyrennen kan je terecht bij ponyrennen@stompwijksepaardendagen.nl het inschrijfformulier voor deze kan je downloaden van onze website.

De kortebaan wordt (hoe kan het ook anders) verreden op de maandag! We hopen zoals we stiekem gewend zijn op een vol veld met bekende klasbakken en talentvolle nieuwkomers. Maar buiten deze klassiekers wordt er ook hard gewerkt aan vele andere activiteiten.

De organisatie draait op volle toeren en we gaan er met iedereen als vanouds weer een fantastisch feest van maken!

Namens Nooit Gedacht, Conny Oliehoek