De bijna laatste vogelhuisjes

Met kerst is er een prijsvraag uitgezet, die glansrijke werd gewonnen door Sabine van Santen. Zij had samen met haar vriendinnen nog een workshop tegoed. Deze is door de corona lang uitgesteld, maar afgelopen week was het zover. Zie hier de 4 meiden met hun trotse resultaat.

Als het goed is heeft iedereen zijn naam en bestemming achterop het vogelhuisjes geplaatst zodat we weten waar ze komen te hangen. Het vogelhuisje mag ook opgehaald worden en dan kunt u deze zelf ophangen. Het is teveel voor de gemeente om dit te doen. Misschien een andere leuke activiteit voor Burendag?

U kunt zich nog aanmelden voor de stoel-versier-actie op burendag op 25 september, we hebben echt veel stoelen op de kop kunnen tikken. Het zo mooi zijn als deze allemaal beschilderd kunnen worden en een mooie pek bij uw voordeur, uw brug of veranda in kunnen nemen. Heeft u al een bloembak dan kunt u de stoel van te voren op maat laten zagen. Na het verven is dit een stuk lastiger.

Aanmelden kan nog steeds via hobbycirkel@hotmail.com of redactie@dorpsketting.nl