Bestuursteam Dorpshuis

Bestuursteam Dorpshuis zoekt versterking (m/v)

Het Bestuur van het Dorpshuis is naarstig op zoek naar enthousiaste vrouwen en mannen, die een handje willen helpen met de organisatie van het Dorpshuis. Wij nodigen onze vaste gebruikers van harte uit zich te melden voor een van de functies.

Het Dorpshuis bruist van de activiteiten, daar is ook wel wat voor nodig.

Op korte termijn of wel nu zoeken we een voorzitter die leiding geeft en mede de richting bepaalt die het Dorpshuis inslaat. Op langere termijn zoeken we een secretaris/penningmeester en bestuursleden voor algemene taken zoals:  vinden van subsidiegelden, programmacommissie, onderhoud en open dagen etc. We vergaderen vast een maal per maand.

Voelt u zich aangesproken aarzel niet en meldt u aan bij: info@dorpshuis-stompwijk.nl of bel met Aad de Haas 0614645357 of Jetty Noordzij 071-5802634.