Het Jeugdorkest op kamp!

Het aanstaande weekend is het de beurt aan de jonge muzikanten van de fanfare om op kamp te gaan. Het jeugdorkest vertrekt vrijdagochtend met de bus richting het oosten van het land voor een weekend lang gezelligheid en inspanning. Dit jaar is het thema “Minute to Win It” . Een thema waarmee de organisatie prima uit de voeten kan. Dat betekent dat we een overvol programma hebben met ludieke, spannende en vermoeiende onderdelen. De instrumenten gaan natuurlijk ook mee, om een aantal keer tijdens het weekend met het orkest te kunnen oefenen. Dat doen we natuurlijk niet voor niets, want zondagmiddag bij thuiskomst geven we dan een mooi concert in het Dorpshuis. We vertellen dan misschien ook nog wel iets over al onze belevenissen.

Dus voor alle deelnemers wees op tijd, om 9:45 vrijdagochtend verzamelen op het kerkplein. Voor alle thuisblijvers, omstreeks 15:00 zondagmiddag zijn we weer in Stompwijk. Ter afsluiting van ons weekend start om 15:15 in het Dorpshuis ons afsluitende concert, daarbij is natuurlijk iedereen van harte welkom!

De Kampstaf, Arie, Hans, Robert en Yvonne