Beatz

 

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we jammer genoeg maar eenmalig geopend. Dit is zoals gebruikelijk de zondagavond! De mensen kwamen snel binnenstromen om de kaarten voor Après Ski te halen en het weekend gezellig af te sluiten!

Aankomend weekend

Aankomend weekend staat geheel in het teken van het Carnaval! Eerst zullen wij vrijdag geopend zijn om er samen met de Gaanders een groot feest van te maken! Mis dit niet, want de Gaanders maken er altijd een feestje van!

Zaterdag is de optocht van de Carnaval, wij hebben zelf in samenwerking met de Limit een kar die uiteraard mee zal rijden! Er is helaas geen plek meer, maar tijdens de optocht kun je toch mee genieten langs de kant! Ook zullen we zondag geopend zijn, uiteraard om het weekend gezellig af te sluiten!

Vrijdag 22 februari is er weer Mexican Night! Een gezellige avond met speciaal bier vanuit Mexico! Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je erbij bent! Op deze avond zullen ook de kaarten voor Paasfeest in de voorverkoop gaan! Deze kaarten zijn € 5,- per stuk en aan de bar verkrijgbaar! Het Paasfeest valt dit jaar op zondag 31 Maart.

Zaterdag 9 maart zal geheel in het teken van Après Ski staan. Dit jaar met Dj Kicken! Dj Kicken zal weer alle plaatjes aan elkaar mixen en er een super avond van maken! Kaartjes voor dit geweldige feest zijn € 5,- per stuk en op elke dag dat wij open zijn te halen bij de bar.

Agenda voor de aankomende feesten;

Vrijdag      9 feb: Carnaval!

Zaterdag 10 feb: Optocht!

Vrijdag    22 feb: Mexican Night!

Zaterdag   9 maart: Après Ski!

Zondag   31 maart: Paasfeest!