Dios – Stompwijk92

DIOS – Stompwijk ’92

Afgelopen zondag mochten Demi en ik (Claire) na een lange tijd weer meespelen. En ook Isa Overdevest deed voor het eerst mee met ons team. DIOS stond nummer 1 en wij waren erg gebrand om een goede pot neer te zetten. DIOS begon sterk, 2-0. De opbouw met nr. 9 was sterk en wist bijna al haar ballen scherp in de hoeken te plaatsen. Toch wisten we gelijk te maken 3-3. Maar doordat wij een aantal open kansen misten en twee pingels, wist DIOS gemakkelijk uit te lopen, met een stand van 16-9 gingen we de rust in.

Na de rust waren we de vechtlust kwijt, we wisten niet door de sterke verdediging heen te komen. DIOS wel bij ons, 26-9. De scheidsrechter zat een aantal keer flink fout, toen ik dat vertelde moest ik helaas 4 minuten het veld verlaten… niet slim. Maar met nog 10 minuten te spelen was de vechtlust terug. Toch was het kwaad al geschied, 32-13 was de eindstand.

Volgende week zaterdag spelen we om 19.30 u een thuiswedstrijd tegen Ventura. Zij staan op dit moment tweede, dus we kunnen uw aanmoedigingen goed gebruiken. Hopelijk tot dan!