Afscheid voorzitter Stompwijk ‘92

Afgelopen donderdag heeft Michel Guijt  tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering afscheid genomen als voorzitter van Stompwijk ’92.

De afgelopen 6 jaar heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor de vereniging. Toen hij begon als voorzitter waren er verschillende besturen binnen de verenging en met zijn inzet is dat nu 1 bestuur geworden en zijn er verschillende commissies.

Tijdens de coronaperiode heeft hij in zijn rol als voorzitter voor moeilijke beslissingen gestaan en werd er van hem als voorzitter veel verwacht. Na deze periode moest er binnen de vereniging weer van alles worden opgestart en worden aangestuurd. Nu is de tijd voor Michel gekomen om zijn focus te leggen op zijn werk waar hij intern een opleiding volgt.

Wij willen Michel hartelijk bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn werk.

Coert Bregman is toegetreden tot het bestuur als kandidaat-voorzitter. Wij heten Coert van harte welkom in het bestuur. De nieuwe voorzitter zal nog worden gekozen. Wij houden iedereen hiervan op de hoogte.

Stompwijk ‘92