Fancy fair en rommelmarkt

FANCY FAIR EN ROMMELMARKT IN HUIZE EMMAUS
Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober houdt de commissie Sociale Activiteiten van het Rode Kruis, onderafdeling Zoeterwoude, weer haar jaarlijkse Fancy Fair. Tevens is er weer een rommelmarkt. Er zijn mooie artikelen te koop. Vele artikelen met zorg gemaakt, zoals babykleertjes, speelgoed, poppen, sokken, kaarten en kussens. Kortom te veel om op te noemen. Er draait een Rad van Avontuur met vele mooie prijzen, waarbij de vele te winnen taarten niet vergeten mogen worden. Er is een grabbelton en er kan gesjoeld worden. Er is een verloting. Algemeen een gezellig treffen tussen jong en oud! De opbrengsten komen ten goede aan de Sociale Activiteiten van het Rode Kruis en daarmee kunnen weer activiteiten worden bekostigd, waaraan vele deelnemers plezier aan beleven. En de opbrengst van de rommelmarkt, waar u trouwens zeer waardevolle spullen kunt kopen, komt geheel ten goede aan een besteding voor Huize Emmaus. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 4 en zondag 5 oktober in Huize Emmaus aan de Bennebroekweg te Zoeterwoude van 14.00 tot 17.00 uur. Graag tot ziens.

Rode Kruis, onderafdeling Zoeterwoude