Kip, kip

Kip, kip….. nou ze zitten weer in het hok hoor. Dat de Dorpsketting gelezen werd daar twijfelde ik al niet aan, maar dat hij zo goed gelezen wordt dat zelfs mijn kleine oproepje zoveel reacties oplevert, daar stond ik toch wel van te kijken hoor. Mijn mobieltje is nog nooit zoveel gebruikt als afgelopen dinsdag en woensdag. Maar het heeft wel resultaat gehad, want de kippies zijn weer terug op de Meerlaan. Helaas heeft 1 van de kippen het avontuur niet overleefd, volgens getuigen is hij zaterdag de 13e door een auto geraakt terwijl dit niet echt nodig was, maar dat laat ik in het midden want zelf heb ik hier niets van gezien natuurlijk. De andere kip was gesignaleerd bij het sportpark en de Waterviolier. Huib van Santen bedankt voor het vangen en terugbrengen van een van de kippen. Nummer drie zat heel dichtbij huis op een plekje aan de slootkant waar hij niet heen of weer kon en zich ook niet liet horen, de mensen die hun honden uitlaten achter de loods bij Lexmond Trading hebben deze tip weer gegeven. De reddingsactie voor deze kip is ook succesvol afgesloten zodat het nu een gezellig gekakel is in het kippenhok. Iedereen bedankt voor het melden en/of zoeken.

Ria Luiten