Winterpret

Oproep

Wie heeft er nog oude winterwanten, mutsen, sjaals, schaatsen, sleeën, foto’s etc. Of het nu een strenge of zachter winter zal worden, is nog even gissen, doch dat het museum i.o. ’t Lavende Hert een winters aanblik zal hebben is zeker. Zij wil in de komende wintermaanden een tentoonstelling organiseren over dit fenomeen. Om dit alles te kunnen realiseren is zij op zoek naar oude wanten, mutsen, sjaals, schaatsen, sleeën en oude prentbriefkaarten en vooral oude foto’s met winterse afbeeldingen zoals ijs en sneeuwpret uit Leidschendam/Voorburg en Stompwijk als de verschillende ijsclubs. Kortom het moet een heel winters geheel worden, wie helpt ons daar mee. Schroom dan niet om langs te komen op donderdag tot en met zondag (14.00 tot 17.00) in het museum i.o. ’t Lavende Hert Damlaan 60 te Leidschendam of contact met ons op te nemen tel. 070 3876528.