Contactbijeenkomst Mantelzorgers

Het Steunpunt Mantelzorg Leidschendam/Voorburg organiseert een nieuwe serie contactbijeenkomsten voor mantelzorgers. Op maandag 27 oktober vindt de eerste bijeenkomst plaats. Kennismaken met elkaar en het delen van ervaringen staat centraal. Wie zorgt voor een zieke of gehandicapte partner, familielid, vriend of buur, is mantelzorger. Veel mantelzorgers ervaren hun hulp als vanzelfsprekend, maar het kan heel zwaar zijn. Bovendien krijgen ze vaak weinig steun vanuit hun naaste omgeving. Dan is het prettig om je eens te kunnen uiten temidden van mensen, die uit eigen ervaring weten waar je het over hebt. Tijdens de contactbijeenkomsten vinden mantelzorgers steun bij elkaar en bovendien is er ruimte voor het uitwisselen van allerlei praktische informatie. De contactbijeenkomst wordt deze keer gehouden in de Ontmoetingscentrum De Schuitenjager, Scheepswerf 18 te Leidschendam van 14.00 tot 15.30 uur. Vanaf een kwartier voor aanvang staat thee en koffie klaar, deelname is vrijblijvend en gratis. Het Steunpunt Mantelzorg Leidschendam/Voorburg biedt advies en informatie, praktische steun en een luisterend oor. Het is bereikbaar op alle werkdagen, behalve woensdag, van 9.00 uur tot 12.00 uur via telefoonnummer: 070 4442421.