Bardancing Orion

En jullie maar zoeken en zoeken, ja er stond vorige week toch echt geen stukje van ons in de dorpsketting. Sorry, maar we waren te laat met het stukje. In het verhaaltje van vorige week was een hele boel te lezen, bijvoorbeeld over de super gezellige Beachparty.
Oke even terug naar vorige week dan maar. Op zaterdag 18 oktober was er in Orion een heuse Beachparty. Toen voor dit feest de kaartverkoop startte, waren de kaarten in eèn avondje Orion alweer uitverkocht. De kaartjes waren dus op, wat betekende dat de tent weer lekker vol stond. Op het gebruikelijk tijdstip van 21.00 uur konden de strandparty gangers “The Beach” betreden. Natuurlijk was onze hit kelder veranderd in een tropisch paradijs, waar je bij binnen komst een heerlijke door ons gemaakte cocktail mocht testen. Velen bezoekers hebben te vergeefs geprobeerd het recept te achterhalen maar dat blijft ons geheim!!!. Na het heerlijke drankje kwam je dus op “The Beach” er was en zwembad, zand, super muziek en nog wat exotische drankjes achter de bar. De Beachparty is uiteindelijk ook zo`n gaaf feest geworden omdat iedereen in zijn zomerse outfit met Hawaï slinger kwam en dat kleedde het lekker aan.

De zondag na de Beachparty heeft het hele bestuur van Orion jullie troep weer netjes op geruimd, maar dat doen we natuurlijk met veel plezier. Het was nog een heel karwei om al dat zand naar buiten te krijgen. Om precies te zijn, zijn we tot dat we weer open gingen om 19.00 uur bezig geweest. Het was duidelijk te merken dat er de vorige avond een mega party was geweest. Het was een stuk rustiger met de mensen dan om een normale zondag. Normaal gesproken staan er om vijf voor acht een hele hoop mensen die nog net even voordat het “vrolijke uurtje” afgelopen is een voorraadje drank inslaan. Maar ook deze bleven een beetje sloom op hun kruk zitten. Nou ja het maakte niet uit hoor, het zou deze avond toch nog heel gezellig worden.

Vrijdag open !!!
Twee maal in een weekend waren we dus open en dat betekende dat we die vrijdag daarna, afgelopen vrijdag dus niet open waren. Ja het wordt gelijk ingewikkeld als we jullie een weekje niet berichten over het reilen en zeilen van Orion. Misschien waren er mensen die dus vrijdag voor een gesloten deur stonden onze excuses hier voor. Maaaaaàààààr aanstaande vrijdag maken we het weer helemaal goed dan kun je in Orion helemaal uit je dak gaan en wel vanaf de gebruikelijke 21.00 uur.
Ook zondag knallen weer om 19.00 uur onze hit kelder deuren open. En vanaf dat tijdstip begint het “vrolijke uurtje” ook weer.
Heel graag tot vrijdag en zondag. Doe voorzichtig deze week en veel geluk.

Groeten, het bestuur van Orion.